diumenge, de març 22, 2009

FALLES 2009 A LA DULA

Figues i Figots.

Enguany la nostra impaciència per tocar a la Falla ens va dur el dilluns per la nit a entrar al Casal Faller i entregar la blusa al nostre Figot Major, Pepito.
Tot i que aquest dia començarem, dos representants de la Xaranga, el Trailer i el Wiki, adelantaren la seua presència al divendres, inicialment Wiki, i el dissabte, els dos, col·laborant amb la plantà del Primer Premi mereixedor del poble i mig fent una paella al "concurs".


Hem de donar les gràcies a la Figa '08, Susana, així com, a les falleres Cecília i Estefania, pel reportatge que ens fèren. Realitzaren vídeos, on la majoria ja estan al youtube, i unes 600, o més, fotos. Si no hagueren estat elles i els fallers i falleres que ens envien correus no podriem anar omplint aquests espais.

Gràcies a la Figa Major, Tania, per la Cassalla, Mistel·la, i tot els que ens portava, i feia. Gràcies a Carlos, que ens va pintar les bluses, per cert, molt xules. Gràcies, de nou, a Cecília, que ens va imprimir una bona tanda de pegatines. Gràcies a les falleres que ens van donar unes proposicions extres.


Aquest any serà difícil d'oblidar, però NO impossible de millorar, i es farà així.

VISCA LES FIGUES I FIGOTS DE LA DULA!!!

VISCA LES XIQUES DE LA BARRA (RAQUEL TU ESTÀS INCLOSA)!!!

FELICITATS A LA FALLA LA DULA!!!!

VISCA LA FIGA MAJOR!!!!

VISCA EL FIGOT MAJOR!!!!

VISCA LA FALLA!!!

1 comentari:

LA FIGA TA MARE ha dit...

Pda: Visiteu el nostre canal al youtube i mireu els vídeos que tenim. Si algú o alguna en tinguera més que es pose amb contacte nostre mitjançant l'e-mail de la Xaranga.
El link és http://www.youtube.com/WikySaxo

Les fotos les podeu veure en la columna de la dreta, si premeu damunt d'elles vos enviarà directament on estan totes penjades.